BejelentésIDKER projekt építési hatóságoknak szóló kérdőíve
Integrált Digitális Közműnyilvántartó és -Egyeztető Rendszer

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Tisztelt Építési hatóság!

A Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Nonprofit Kft (továbbiakban VÁTI) azzal a kéréssel fordul Önhöz, hogy segítse és támogassa az IDKER kutatás-fejlesztés projektet, melynek célja lehetséges javaslat kidolgozása a jövőre nézve mind a közmű egyeztetés folyamatában, mind a térinformatikai közműnyilvántartás területén. A projekt a jelen és tervezett (pl.: e-közmű) jogszabályi környezet figyelembe vételével, illetve a magyarországi közműszolgáltatók helyzetét ismerve olyan pilot rendszer kidolgozásán dolgozik, mely lehetőséget biztosít a kisebb közműszolgáltatók szakági nyilvántartó rendszer igénybevételére ASP szolgáltatáson keresztül, illetve egységes felületet biztosít mind az ASP felhasználók számára, mind a saját informatikai rendszerrel rendelkező csatlakozó közműszolgáltatóknak a jogszabályi kötelezettségek teljesítéséhez.

A projekt bemutatása az „IDKER projekt bemutatása” menüpont alatt található meg.

Az IDKER projekt céljainak elérése érdekében szükség van a magyarországi építési hatóságok helyzetének pontos ismeretére, hogy az elkészítendő szolgáltatások minél nagyobb körben legyenek használhatóak.

Ezért azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy a „Kérdőív építési hatóságoknak” menüpont alatt található kérdőívet töltsék ki számunkra és küldjék vissza címünkre az elektronikus kérdőív „Küldés” nyomógombja segítségével.

A kérdőívet 2012.02.20-ig kérném elektronikusan kitölteni és elküldeni számunkra. A kérdőívet kitöltő építési hatóságokat részletesen fogjuk tájékoztatni a projekt által elért eredeményekről.

 

Köszönettel:

Barkóczi Zsolt

VÁTI Nonprofit Kft.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!